U bent hier

Informatie

Portret bestellen

Mocht u  een stofportret  willen laten maken van een geliefd persoon, een kind, kleinkind, vader, moeder, grootouders of van u zelf,  of misschien zelfs van uw huisdier? Dat kan door mij een mail te sturen of te bellen om een afspraak te maken.
De portretten zijn realistisch tot in detail, daarom heb Ik  een goede duidelijke foto nodig van de persoon of huisdier waarvan u een portret wil laten maken. Het is een beetje afhankelijk hoe druk ik het heb maar u moet rekenen op 3 à 4 weken voor het portret klaar is. Het portret wordt ingelijst en afgewerkt met een rubberen frame, wat een stoere basisuitstraling geeft en  heel goed past bij het stofportret.
De prijs is afhankelijk van de grootte, voor een portret van 50x65 betaalt u € 675,-, dit is inclusief lijst. 

Cursus 

Mocht u zelf een stofportret willen leren maken, stuur dan een mail om u aan te melden. 

Wanneer: voorjaar  2021 ( Datum nog  niet bekend)
Waar:  
Assen
Kosten:  €475,-
Bij de prijs inbegrepen: Materialen, koffie/thee en lichte lunch  
Zelf meenemen: laptop met USB stick, 
naaimachine met open voetje, strijkijzer  en eventueel een loep-tafellamp

In de cursus leert u stapsgewijs hoe een portret gemaakt wordt. We beginnen met het maken van een patroon, daarna het naaien en de 5e dag gaat u naar huis met een eigen gemaakt, ingelijst  stofportret.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:
stofportretten@gmail.com 
Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Er kunnen per cursus maximaal 5 cursisten deelnemen. Wanneer de cursus in het voorjaar  2021 vol is kunt u zich alvast aanmelden  voor in het najaar van 2021.

Mocht u zelf met een aantal deelnemers de cursus willen volgen en u hebt een locatie waar de cursus gegeven kan worden dan is het ook mogelijk dat ik naar u toe kom om de cursus te geven.

   

 

Annie Horlings 

stofportretten@gmail.com

0619326854